Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία ενημερώνει τα μέλη της με ανακοινώσεις σχετικά με τη διοργάνωση του ετήσιου Συμποσίου και την προετοιμασία του Δελτίου, καθώς και για άλλες προσεχείς δράσεις της.


Επίσης, αποστέλλει στα μέλη και τους φίλους της τακτικές ενημερώσεις διά του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με βάση τον ηλεκτρονικό της κατάλογο, σχετικά με διαλέξεις, συνέδρια, εκθέσεις, υποτροφίες και άλλα θέματα που εμπίπτουν στο αντικείμενό της.

Για την λήψη των ενημερώσεων αυτών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: XAE.ANAKOINOSEIS@gmail.com

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 13:06

Αποχαιρετισμός στην Hadermann Misguich

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας ανακοινώνει με βαθύτατη θλίψη τον θάνατο, στις 27 Αυγούστου 2018, της εξαίρετης επιιστήμονος, ερευνήτριας της βυζαντινής τέχνης και του βυζαντινού πολιτισμού Lydie Hadermann Misguich, επίτιμης καθηγήτριας στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών και του l' Institut d' histoire de l' art et d'archaeologie de Bruxelles. Επιστήμων υψηλού κύρους με πολλούς μαθητές αφήνει ένα μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό στην κοινότητα των βυζαντινολόγων.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το κείμενο

Read 859 times Last modified on Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 11:30

Αναζήτηση