Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία ενημερώνει τα μέλη της με ανακοινώσεις σχετικά με τη διοργάνωση του ετήσιου Συμποσίου και την προετοιμασία του Δελτίου, καθώς και για άλλες προσεχείς δράσεις της.


Επίσης, αποστέλλει στα μέλη και τους φίλους της τακτικές ενημερώσεις διά του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με βάση τον ηλεκτρονικό της κατάλογο, σχετικά με διαλέξεις, συνέδρια, εκθέσεις, υποτροφίες και άλλα θέματα που εμπίπτουν στο αντικείμενό της.

Για την λήψη των ενημερώσεων αυτών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: XAE.ANAKOINOSEIS@gmail.com

 

 

Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία αναγγέλλει με λύπη στα μέλη και τους φίλους της την απώλεια του διευθυντή ε. τ. της Αναστήλωσης Νεωτέρων και Συγχρόνων Μνημείων του ΥΠΠΟΑ, Νίκου Χαρκιολάκη, μέλους της από το 1980.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης εδώ

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας διοργανώνει περίπατο σε παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αττικής το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης εδώ 

 

 

Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία αναγγέλει με λύπη στα μέλη και τους φίλους της την απώλεια της διαπρεπούς αρχαιολόγου και βυζαντινολόγου Μυρτώς Γεωργοπούλου-Βέρρα, μέλους της ΧΑΕ από το 1973, στην οποία προσέφερε τις υπηρεσίες της ως μέλος πολλών Εξελεγκτικών Επιτροπών.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης εδώ

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, μετά από παράκληση ικανού αριθμού συναδέλφων, αποφάσισε να δοθεί παράταση για την υποβολή μελετών προς κρίση προκειμένου να περιληφθούν στον ΜΑ' / 41ο τόμο του ΔΧΑΕ (2020).

Δείτε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΧΑΕ εύχεται στα μέλη και στους φίλους της ΧΑΕ Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά!

The Board of the Christian Archaeological Society wishes all members and friends of the ChAE Happy Easter!

Δείτε εδώ την ευχετήρια κάρτα

 

 

Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία αναγγέλλει με θλίψη στα μέλη και τους φίλους της την απώλεια του καθηγητή ιστορίας, ευρηματικού ερευνητή και πολυγραφώτατου συγγραφέα Σπύρου Βρυώνη στις 11 Μαρτίου 2019, σημαίνοντος εκπρόσωπου της ελληνικής διασποράς.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης εδώ

 

 

Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία αναγγέλλει με θλίψη στα μέλη και τους φίλους της την απώλεια του μέλους της ομότιμου καθηγητή ΑΠΘ και αντεπιστέλλοντος μέλους της Ακαδημίας Αθηνών Νικόλαου Μουτσόπουλου, μιας εμβληματικής προσωπικότητας που σφράγισε με την παρουσία της την έρευνα για την βυζαντινή και μεταβυζαντινή αρχιτεκτονική σε όλο το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης εδώ

 

 

Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του μέλους της και άξιου συντηρητή Σταύρου Μπαλτογιάννη, το Σάββατο 9 Μαρτίου 20019.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης εδώ

Αναζήτηση