Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία ενημερώνει τα μέλη της με ανακοινώσεις σχετικά με τη διοργάνωση του ετήσιου Συμποσίου και την προετοιμασία του Δελτίου, καθώς και για άλλες προσεχείς δράσεις της.


Επίσης, αποστέλλει στα μέλη και τους φίλους της τακτικές ενημερώσεις διά του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με βάση τον ηλεκτρονικό της κατάλογο, σχετικά με διαλέξεις, συνέδρια, εκθέσεις, υποτροφίες και άλλα θέματα που εμπίπτουν στο αντικείμενό της.

Για την λήψη των ενημερώσεων αυτών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: XAE.ANAKOINOSEIS@gmail.com

 

 

The Administrative Board of the Christian Archaeological Society (ChAE) announces for the third time the annual international award in memory of the renowned numismatic and professor at the University of Peloponnese Vasso Penna, which has been founded by her husband Dr Charalambos Pennas, honorary director of the Archaeological Service and a member of ChAE since 1980.

Read the Announcement here  

 

 

Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία προκηρύσσει για τρίτη φορά το ετήσιο διεθνές βραβείο στη μνήμη της έγκριτης νομισματολόγου καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Βάσως Πέννα, θεσμοθετημένο από τον σύζυγό της δρα Χαράλαμπο Πέννα, ε. τ. διευθυντή της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας και μέλος της ΧΑΕ από το 1980.

 

Διαβάστε την προκήρυξη αναλυτικά

 

Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία προκηρύσσει για πέμπτη φορά το ετήσιο βραβείο στη μνήμη του Νικολάου Β. Δρανδάκη, θεσμοθετημένο από την δρα Sharon Gerstel, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια (UCLA) και μέλος της ΧΑΕ από το 1996.

Διαβάστε αναλυτικά 

 

 

 

Σας καλούμε, σύμφωνα με το καταστατικό της Εταιρείας, στην Απολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19:00.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

 

 

 

 

 

Read more

 

 

 

Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία αναγγέλλει με λύπη στα μέλη και στους φίλους της την απώλεια στις 9 Αυγούστου 2021 της βυζαντινολόγου, τέως επιμελήτριας του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, Μαρίας Σκλάβου-Μαυροειδή, μέλους της Εταιρείας από το 1971.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

 

Η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία αναγγέλλει με λύπη στα μέλη και στους φίλους της την απώλεια στις 31 Ιουλίου 2021 της διαπρεπούς αρχαιολόγου και βυζαντινολόγου Κατερίνας Μυλοποταμιτάκη, μέλους της Εταιρείας από το 1981, η οποία συνέβαλε ιδιαίτερα με το έργο της στη μελέτη, προστασία και ανάδειξη των μνημείων της βυζαντινής και βενετικής Κρήτης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Αναζήτηση