Επιθυμώντας να φέρει τα μέλη της και τους φίλους της βυζαντινής αρχαιολογίας σε επαφή με τα μνημεία και με στόχο τη διάδοση της βυζαντινής τέχνης στο ευρύτερο κοινό, η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία διοργανώνει εκπαιδευτικές εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στις εκδρομές αυτές πραγματοποιούνται επισκέψεις και ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία, από ειδικευμένα μέλη της Εταιρείας και στελέχη των κατά τόπους Εφορειών Αρχαιοτήτων.

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές μονοήμερες επισκέψεις σε βυζαντινά μνημεία της Αττικής και άλλων, κοντινών της περιοχών, καθώς και μεγαλύτερης διάρκειας ταξίδια στην Ελλάδα και σε χώρες όπου διατηρούν κατάλοιπα του βυζαντινού παρελθόντος τους (Ιταλία και Τουρκία). Η Εταιρεία παρέχει έκπτωση στο κόστος συμμετοχής στις εκδρομές σε φοιτητές, προκειμένου οι εκκολαπτόμενοι επιστήμονες να μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την εκπαιδευτική δράση.

Φωτογραφία από την εκδρομή της ΧΑΕ σε μνημεία της Επιδαύρου, Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Ανακοίνωση μονοήμερης εκδρομής της ΧΑΕ σε μνημεία της περιοχής της Επιδαύρου

 

 

Το διοικητικό Συμβούλιο της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή σε μνημεία της περιοχής της Επιδαύρου το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

 

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα της εκδρομής εδώ

Φωτογραφία από την εκδρομή της ΧΑΕ σε μνημεία της Σαλαμίνας, Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Ανακοίνωση μονοήμερης εκδρομής της ΧΑΕ σε μνημεία της Σαλαμίνας

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας διοργανώνει εκδρομή σε μνημεία της Σαλαμίνας το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες και πρόγραμμα εκδρομής εδώ

2020-Πραγματοποιηθείσες εκδρομές της ΧΑΕ

 

 

Εκδρομές της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία της Ελλάδας και του εξωτερικού για το ημερολογιακό έτος 2020.

Κατάλογος εκδρομών ΧΑΕ 2020

Πρόγραμμα επίσκεψης στη Μονή Δαφνίου

2019-Πραγματοποιηθείσες εκδρομές της ΧΑΕ

 

 

Εκδρομές της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σε Αρχαιολογικούς Χώρους και Μνημεία της Ελλάδας και του Εξωτερικού για το ημερολογιακό έτος 2019.

Κατάλογος εκδρομών ΧΑΕ 2019

Πρόγραμμα επίσκεψης ΧΑΕ στην όμορφη Εκκλησιά στο Γαλάτσι

Πρόγραμμα εκδρομής ΧΑΕ στη Χαλκίδα

Πρόγραμμα εκδρομής ΧΑΕ στην Αττική

Πρόγραμμα εκδρομής ΧΑΕ στην Αίγινα

2018 - Πραγματοποιηθείσες εκδρομές της ΧΑΕ

 

Εκδρομές της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σε Αρχαιολογικούς Χώρους και Μνημεία της Ελλάδας και του Εξωτερικού για το ημερολογιακό έτος 2018. 

 

Κατάλογος εκδρομών ΧΑΕ και φωτογραφικό υλικό

Πρόγραμμα εκδρομής ΧΑΕ στο Άργος

Πρόγραμμα εκδρομής ΧΑΕ στη Μεσσηνία

Πρόγραμμα εκδρομής ΧΑΕ στη Βοιωτία

2017 - Πραγματοποιηθείσες εκδρομές της ΧΑΕ

 

 

Εκδρομές της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σε Αρχαιολογικούς Χώρους και Μνημεία της Ελλάδας και του Εξωτερικού για το ημερολογιακό έτος 2017.

 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των εκδρομών καθώς και Φωτογραφικό Υλικό

2016 - Πραγματοποιηθείσες εκδρομές της ΧΑΕ

 

 

Εκδρομές της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σε Αρχαιολογικούς Χώρους και Μνημεία της Ελλάδας και του Εξωτερικού για το ημερολογιακό έτος 2016.

 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των εκδρομών καθώς και Φωτογραφικό Υλικό

2015 - Πραγματοποιηθείσες εκδρομές της ΧΑΕ

 

 

Εκδρομές της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σε Αρχαιολογικούς Χώρους και Μνημεία της Ελλάδας και του Εξωτερικού για το ημερολογιακό έτος 2015.

 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των εκδρομών καθώς και Φωτογραφικό Υλικό

Αναζήτηση